• Mylius Erichsensvej 127, 9210 Aalborg SØ
  • seminarieskolen@aalborg.dk
    Per Frank Jensen den 22-06-2016

Hvis du ikke var i stand til at møde op til vores infoaften for nye elever i 10.kl, kan du på de vedhæftede filer se hvilke klasse du er kommet i, samt hvordan dit skema ser ud. Vær opmærksom på at når du læser skemaet, er alle valgfagene sat ind. Du skal strege de valgfag ud du ikke har valgt, og opnå min 28 lektioner.
    Rigtig god sommer. Vi ses d 10 august kl 8:30 på Seminarieskolen hvis du er GYM10 eller FLEX10 elev. Og samme tid på TECH college Øster Uttrupvej 1 hvis du er EUD10 elev.
    mvh
    Mads Vestergaard og Per Frank Jensen

Karen Dahl Schou den 31-05-2016

Så er vi klar til at åbne op for Aalborg Kommunes sommerferietilbud til alle elever fra 4. til 10 klasse. Tilmeldingen åbner den 1. juni 2016 kl. 12.00.
    Vær opmærksom på, at der igen år er et specielt tilbud om at komme på sommerskole i kinesisk eller spansk i uge 26 – målgruppen er 7. til 9. klasse.

Læs mere på Aktiv Sommers hjemmeside www.aktivsommeraalborg.com og på forældreIntra.